JOBB HOS OSS

Frittstående Fredrikstad Dyrehospital, består av et lag av mange dyrleger, dyrepleiere, assistenter og resepsjonister. Flere er spesialister eller spesialistkandidater. Dog kun en doktorgrad. Sammen løser vi daglig de mange utfordringene vi har med våre pasienter. Vi mottar henvisninger fra fjern og nær i tillegg til vår faste pasientgruppe.
Aldri en kjedelig dag hos oss.

Fredrikstad Dyrehospital søker
DYREPLEIER MED ERFARING

Vi lover deg spennende og utfordrende arbeidsdager, sammen med verdens hyggeligste kollegaer. Vaktordning og velordnede arbeidsforhold.
Har du spørsmål ring 69 30 48 30, spør etter Ingunn Holm eller tillitsvalgt Ida Linn Kristiansen.
Se mer om hvordan vi har det hos oss på Viafree.no «Veterinærene»
Søknadsfrist 15.november. Send din søknad til ingunn@f-d.no

Frittstående Fredrikstad Dyrehospital er et av Norges største og mest moderne smådyrhospitaler og består av et lag med mange dyrleger, dyrepleiere, assistenter og resepsjonister. Vår ambisjon er å bli ledende i Norden og vi har derfor stort fokus på etterutdanning. Av veterinærene er to spesialister, en er autorisert øyelyser og fire er spesialistkandidater i tillegg til at en er øyelyseraspirant. En har doktorgrad. Vi har i tillegg en veterinær under utdanning til diplomat i kirurgisk neurologi. En til diplomat i kirurgi. To av våre dyrepleiere er ferdige med diplomutdanning ved RVC. Hospitalet vårt er døgnbemannet. Vi mottar henvisninger fra fjern og nær i tillegg til vår faste pasientgruppe.

Fredrikstad en hyggelig by, med alt du ønsker deg. Et snev av storby med småbyens sjarm. Vi har Gamlebyen og den vakreste skjærgård. Et godt sted å bo og vokse opp i. Byen har passert 80.000 innbyggere og er i kraftig vekst. Vi hjelper deg gjerne med å finne bolig i årets mest attraktive by, med landets beste bysentrum. En drøy time med tog fra Oslo.

Vi mottar gjerne en uoppfordret søknad fra deg som er ambisiøs og dyktig i faget ditt. Enten du er veterinær eller autorisert dyrepleier. Sendt til post@f-d.no