Jeg har vondt, men du kan kanskje ikke se det…

Noen ganger skulle vi ønske kjæledyret ditt kunne si: «Jeg har vondt…» Det kan det ikke.
For å forbygge sykdom og skade er den årlige helsekontrollen og vaksinasjon viktig. Dyrlegen utfører en grundig undersøkelse: lytter på hjerte/lunger, sjekker ledd, øyne, pels, og tenner. Finner dyrlegen noe, som ikke er som det skal, og kjæledyret ditt trenger å bli utredet av en av våre spesialister, henvises du videre til dem.

Er symptomer på sykdom eller skade tilstede, undersøker vi ditt kjæledyr inngående. Tar røntgen, CT, gjør videoskopi, ultralyd eller utfører analyser i vårt laboratorium, da stilles de fleste diagnoser. Vi har kompetanse og nødvendig utstyr til å gi ditt kjæledyr den beste behandlingen.

Våre dyrleger og dyrepleiere, har alle stor stolthet og interesse for sitt yrke og ikke minst spesialisering. Derfor har vi stor bredde i vår kompetanse. Vi kan tilby alt fra å hjelpe med fjerning av flått til avansert indremedisinske utreding, kirurgi og tannbehandling.

Vi har spesialister i hunde- og kattesykdommer. 
Andre jobber kun med allergi og hud, kirurgi, eller indremedisin. Noen dyrleger har solid etterutdanning på tenner. De er våre tanndyrleger. Vi har også øyelyser, som primært jobber med øyne.

Våre dyrleger, står klare til å hjelpe ditt kjæledyr. Enten det er helseundersøkelse, vaksinasjon, akutt sykdom eller skade.

Fredrikstad Dyrehospital samarbeider med veterinærer/ spesialister/ laboratorier over hele verden. Er vi i tvil om diagnose eller behandling har vi en hel verden til å hjelpe oss.

Vi har dyrlege tilstede – hele døgnet. Ved akutt sykdom/skade ring: dyrlegevakten på Fredrikstad Dyrehospital, Wilbergjordet 2, rett utenfor sentrum: 69 30 48 30.

Du kan lese mer om våre behandlinger her:

Behandling av katt
Behandling av hund

Husk: FOREBYGGENDE HELSEARBEID hos kjæledyr starter med den årlige, viktige helsekontrollen og vaksinasjonen. Sykdom og skade kan forebygges.