….FOR FULLFØRT SPESIALISTUTDANNELSE I VETERINÆRMEDISIN FOR HUND OG KATT

Vi vi gjerne få gratulere veterinærene Rie og Marte med fullført spesialistutdannelse i veterinærmedisin for hund og katt! De har jobbet hardt og lenge for dette og har nå fått den beskyttede tittelen veterinærspesialist!

Under denne utdannelsen må veterinærene detaljert inn i alle aspekter i veterinærmedisin hos hund og katt. Det er mye lesing, forskning og hospitering, i tillegg til at de må skrive mange individuelle journaler for å bevise sin kunnskap og behandling. Til slutt tar de både muntlig og skriftlig eksamen over 2 dager. Denne utdanningen tar tid, ofte løp på 3 år for å kunne gå igjennom alle kravene.

Så nå som de er ferdige har vi 4 spesialister i hus! Dette kommer pasientene til gode ettersom alle veterinærene våre samarbeider om behandlingen på dyrene.

Gratulerer igjen, Rie og Marte! Vi var ikke i tvil om at dere kom til å klare det!