JOBB HOS OSS

Frittstående Fredrikstad Dyrehospital, består av et lag av mange dyrleger, dyrepleiere, assistenter og resepsjonister. Flere er spesialister eller spesialistkandidater. Dog kun en doktorgrad. Sammen løser vi daglig de mange utfordringene vi har med våre pasienter. Vi mottar henvisninger fra fjern og nær i tillegg til vår faste pasientgruppe.
Aldri en kjedelig dag hos oss.

VI SØKER AVDELINGSLEDER, DRIFT 

Er du helseutdannet med ledererfaring fra helsevesenet som søker utvikling, tempo, utfordringer, faglig høyt nivå og gode kollegaer- så se her!

Vi er 17 dyrleger, hvorav tre er spesialister og fire spesialistkandidater. I tillegg til dyrlegene har vi mange dyktige dyrepleiere, assistenter, telefonister og resepsjonister. Våre dyrepleiere og assistenter har selvstendige faglige oppgaver og vi er organisert som et humant sykehus.

Vi søker deg som kan ivareta den daglige ledelse av drift. Dette innbefatter personalansvar for 35 medarbeidere sammensatt av dyrepleiere, assistenter, resepsjonister, telefonister og dyrepleierelever. Du skal sikre optimal flyt i arbeidsprosesser og god bruk av ressurser. Et øye for kvalitet og orden er viktig. Ditt fokus må være god omsorg og service i alle dele av behandlingsforløpet fra første telefonkontakt til den personlige mottakelse i resepsjonen, behandling og hjemsendelse. Nærmeste samarbeidspartnere vil være leder for veterinærene og stillingen rapporterer til daglig leder.

Vi søkere en avdelingsleder som:

 • Er god til å skape fremdrift og holde tidsfrister
 • Er god til å motivere og engasjere medarbeidere
 • Kan optimere arbeidsprosesser og sikre høy kvalitet
 • Setter våre pasienter og deres eiere i fokus
 • Er god i personalhåndtering, kommuniserer klart og har omsorg for ditt team.
 • Ser muligheter, er uredd og kan vise vei
 • Setter pris på humor, ærlighet og en direkte kommunikasjon
 • Setter faglighet og kvalitet i høysetet

Vi ønsker at du har:

 • Helsefaglig utdanning
 • Lederutdanning og erfaring
 • Erfaring fra drift og styring av ressurser
 • Erfaring fra forbedringsarbeid/prosessforbedring
 • Lyst til videreutvikle deg selv

Vi tilbyr:

 • En svært spennende jobb på Norges største dyrehospital
 • Innflytelse på egen funksjonsbeskrivelse
 • Lønn etter kvalifikasjoner

 

Hvis du på bakgrunn av ovenstående har fått lyst til å være en del av vårt flotte team ser vi frem til å motta søknaden din med cv og vitnemål senest 1 mars til carsten@f-d.no

Søknader blir vurdert fortløpende.

 

 

Fredrikstad Dyrehospital søker
DYREPLEIER MED ERFARING

Vi lover deg spennende og utfordrende arbeidsdager, sammen med verdens hyggeligste kollegaer. Vaktordning og velordnede arbeidsforhold.
Har du spørsmål ring 69 30 48 30, spør etter Ingunn Holm eller tillitsvalgt Ida Linn Kristiansen.
Se mer om hvordan vi har det hos oss på Viafree.no «Veterinærene»
Søknadsfrist 15.november. Send din søknad til ingunn@f-d.no

Frittstående Fredrikstad Dyrehospital er et av Norges største og mest moderne smådyrhospitaler og består av et lag med mange dyrleger, dyrepleiere, assistenter og resepsjonister. Vår ambisjon er å bli ledende i Norden og vi har derfor stort fokus på etterutdanning. Av veterinærene er to spesialister, en er autorisert øyelyser og fire er spesialistkandidater i tillegg til at en er øyelyseraspirant. En har doktorgrad. Vi har i tillegg en veterinær under utdanning til diplomat i kirurgisk neurologi. En til diplomat i kirurgi. To av våre dyrepleiere er ferdige med diplomutdanning ved RVC. Hospitalet vårt er døgnbemannet. Vi mottar henvisninger fra fjern og nær i tillegg til vår faste pasientgruppe.

Fredrikstad en hyggelig by, med alt du ønsker deg. Et snev av storby med småbyens sjarm. Vi har Gamlebyen og den vakreste skjærgård. Et godt sted å bo og vokse opp i. Byen har passert 80.000 innbyggere og er i kraftig vekst. Vi hjelper deg gjerne med å finne bolig i årets mest attraktive by, med landets beste bysentrum. En drøy time med tog fra Oslo.

Vi mottar gjerne en uoppfordret søknad fra deg som er ambisiøs og dyktig i faget ditt. Enten du er veterinær eller autorisert dyrepleier. Sendt til post@f-d.no